Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe vloer of de gemaakte montage afspraak.Binnenkort komen wij bij u om de vloer te plaatsen. Om een helder beeld te creëren waaraan de situatie dient te voldoen en om ervoor te zorgen dat uw vloer er perfect in komt te liggen hebben wij voor u een aantal tips en voorwaarden samengesteld. Neemt u deze punten a.u.b rustig door.indien er vragen zijn kunt u ons mailen op: info@garantvloeren.nl 

LET OP: Bij niet tijdig retour zenden van de voorwaarden zullen wij de afspraak van het leggen moeten annuleren.U ontvangt na het invullen van onderstaand formulier een kopie met PDF bijlage op het door u opgegeven e-mailadres.

Montagevoorwaarden Garant Vloeren

  Vanwege een strakke planning is het noodzakelijk dat wij vrij ons werk kunnen doen.
  Uw vloer mag geen oneffenheden bevatten, indien Garant Vloeren dit dient te corrigeren worden hiervoor uur tarieven berekend
  Indien het vochtpercentage hoger ligt kan de vloer niet worden gelegd en zullen wij de kosten voor de verloren dag door berekenen. ( vooraf kan worden vocht gemeten door een aannemer of Vloervoordeel)
  Vanwege een strakke planning is het noodzakelijk dat wij vrij ons werk kunnen doen.
  Indien dit wel het geval is kan er geen vloer worden gelegd en zal eerst moeten worden geëgaliseerd of gerepareerd.
  Het is noodzakelijk dat het opwarm protocol is gedaan voordat de vloer wordt gelegd. Uw aannemer of verhuurder weet hier meer over.
  Uw vloer dient te acclimatiseren op de verdieping. Garant Vloeren rekent 10 euro per pak indien de vloer beneden ligt.
  tenzij vloervoordeel vooraf heeft ingemeten bent u zelf verantwoordelijk voor het juiste en voldoende gehaalde materiaal.
  Deuren inkorten, kozijnen inzagen, afval afvoeren en keuken plinten inzagen vallen onder extra werk. Dit wordt vooraf met u overlegd.
  tenzij anders is overeengekomen zullen wij onze dagprijs door berekenen aan de klant. Extra werk uiteraard vooraf in overleg.
  Indien zaken niet duidelijk zijn vragen wij u voordat u tekent contact met ons op te nemen. Indien u tekent gaan wij ervan uit dat alles duidelijk is.